kwaliteit. betrouwbaarheid. fatsoenlijk direct. zuiver. eenheid.

Wij zorgen dat wij de vraag écht begrijpen zodat we ook de beste oplossing kunnen bieden.

Wij zijn People business

Onze kernwaarden:

  • Kwaliteit – Wij garanderen de beste mensen voor de beste uitdaging
  • Betrouwbaarheid – Wij garanderen te doen wat we zeggen, en te zeggen wat we doen
  • Fatsoenlijk direct – Wij garanderen open, eerlijk en respectvol te communiceren
  • Zuiver – Wij garanderen dat dit is wat het is
  • Eenheid – Wij garanderen dat wij voor elkaar opereren
De wereld van vandaag vraagt om een hoge mate van wendbaarheid en flexibiliteit

De wereld van vandaag vraagt om een hoge mate van wendbaarheid en flexibiliteit. Veranderingen volgen zich in een steeds hoger tempo op, gedreven door technologie en digitalisering. Digitale transformatie, voortdurende veranderingen van processen en technologieën en hierop snel kunnen anticiperen zijn cruciaal om succesvol te worden en te blijven. Snel is niet meer genoeg, ook zorgvuldigheid, veiligheid en voorspelbaarheid, gedreven door steeds strengere wet- en regelgeving en cyberveiligheid, zijn voorwaardelijk om in deze tijden als organisatie succesvol te blijven.

Onze opdrachtgevers worden iedere dag geconfronteerd met deze complexe uitdagingen. People Business levert de interim professionals die op tal van deze domeinen uitblinken in hun specifieke expertise.

People Business is ons netwerk van zelfstandige interim professionals, waarmee wij over die volle breedte van de vraagstukken van onze opdrachtgevers kunnen ondersteunen met de beste beschikbare talenten.

WereldOuders

WereldOuders biedt kwetsbare en thuisloze kinderen in Latijns- Amerika een stabiele thuisbasis, zodat ze kans hebben op een betere toekomst. Vanuit de veiligheid van een familie krijgen de kinderen individuele aandacht en steun op het gebied van medische zorg, onderwijs en zelfredzaamheid.

Zuidas Businessride 2021

€14.195 is opgehaald voor WereldOuders. Geld dat naar Haïti gaat, voor onmisbare hulp na de aardbeving.

Het team van People Business heeft 80 km in een mooie tijd gereden. We hebben ervan genoten en willen iedereen bedanken die ons heeft gesteund met een donatie. Dit hadden wij niet kunnen doen zonder een goed en geolied team (Ageeth Wahle, Frank van der Linden, Arjan Pronk, Nicky Hoeboer, Ron Herman en Jurjen Punt).

OPDRACHTGEVERS

Als organisatie of opdrachtgever bent je niet op zoek naar externe inhuur. Je bent iedere dag bezig om in een snel veranderende omgeving alle uitdagingen snel, goed en zorgvuldig te adresseren. Daarbij draait het uiteindelijk om het resultaat. Resultaat dat tot stand gebracht moet worden door mensen. Mensen die in staat zijn om zich snel te verbinden aan het gewenste eindresultaat en alle uitdagingen die dit met zich mee brengt. People Business wil zich daarbij verbinden aan de uitkomst en neemt hierin ook haar verantwoordelijkheid en ownership.

Vanuit People Business laten wij ons graag uitdagen op de vraagstukken die binnen de organisatie leven. Of het nu gaat om tijdelijke capaciteit of specifieke expertise.

People Business wil zich daarmee verbinden aan de uitkomst en neemt hierin ook haar verantwoordelijkheid en ownership.

Gericht op het eindresultaat

Alle mensen waar People Business mee werkt zijn zelfstandig interim professionals. Alles in ons proces, van selectie, intake onboarding tot uitvoering en offboarding, is er op gericht om het door u gewenste eindresultaat zeker te stellen. Daarin nemen wij niet alleen onze verantwoordelijkheid op papier, dit geven wij in de praktijk ook daadwerkelijk inhoud.

Opdrachtnemers

Ga je via ons aan de slag, dan gaat het vrijwel altijd om een interim-opdracht. Wij beloven opdrachtgevers dat wij ons verbinden aan het resultaat van elke interim-opdracht, wat veel verder gaat dan de plaatsing. Het lukt alleen als wij echt goed weten wat jouw specialisme is en in welke omgeving jij het beste tot je recht komt. Om dat te kunnen beoordelen zorgen wij ervoor dat we de werkcultuur van de opdrachtgever kennen en we de context van de opdracht weten. Zodat de interim-opdracht voor alle partijen succesvol is.

Timing is alles in ons vak. De vraag van onze klant moet niet alleen samenvallen met je profiel als professional, maar ook met je beschikbaarheid. Die kan geregeld veranderen door verlengingen of andere wijzigingen. Na iedere opdracht vragen we je dan ook je gewijzigde profiel door te geven. We willen voor jou een sparringpartner zijn en houden graag contact.

WHEN YOU EXPECT RESULTS
  • Wij verbinden ons aan het resultaat
  • Wij monitoren het project zowel via de klant als de professional
  • Wij gaan projecten alleen aan als er een match is waar we in geloven
WE EXPECT RESULTS
  • De professional en de klant verbinden met als doel het resultaat
  • De professional wordt onderdeel van het bedrijf gedurende het project
  • Het project wordt regelmatig geëvalueerd tussen de klant en de professional
Nieuws
PEOPLE_BUSINESS_ITF-8815
16 jun: People business groeit!

Het afgelopen half jaar is People Business gegroeid van een team van drie, naar een team van zes. Helaas zonder Jesse, maar samen met Boyd, Ilse, Marcel en Amber zoeken wij elke dag naar de beste matches tussen opdrachtgevers en professionals. Graag stellen we deze toppers even voor.

PEOPLE_BUSINESS_ITF-8972
12 jun: Verhoog je effectiviteit +10%!

Externe inhuur is vaak een grote investering. Wat partijen zich vaak nog te weinig afvragen, is of ze het maximale uit hun externe inhuur halen. En, belangrijker nog, hoe ze het inhuurproces kunnen optimaliseren.

PB_16-4-21_ITF-5668
24 mrt: People Business bestaat 5 jaar!

2017 was de start van People Business. Het jaar waarin Donald Trump begon aan zijn presidentschap, niemand ooit van corona had gehoord en Feyenoord voor het eerst in 18 jaar landskampioen werd (en vooralsnog voor het laatst). Het voelt bijna als een ander tijdperk. De jaren zijn voorbijgevlogen.

Media
MAAK KENNIS MET ONS
People-Business B.V.
People-Business HQ
BezoekadresSEN

Meidoornkade 22
3992 AE HOUTEN

Postadres

Kapelmuur 22
3991 VW HOUTEN

Email: info@people-business.nl
Telefoon: +31 (0)88 – 2004 800

People-Business B.V. staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 68373317.

Neem contact met ons op

    © Copyright 2022 People-Business B.V.