people business
when you expect results
Wij matchen professionals en opdrachtgevers op basis van resultaatzekerheid, skills & mentaliteit.

P E O P L E

Opdrachtnemers

People Business legt de nadruk op People.


Dit betekent:

– Skills en ervaring tellen, maar mentaliteit ook

– Actieve betrokkenheid loopbaanontwikkeling

– Zorgvuldige selectie

 

Supertalent  = Talent x Mentaliteit
                                   Ego

Wij zijn altijd op zoek naar supertalent!

Laat dan je CV en motivatie achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Sollicitatieformulier

  CV*

  Motivatie

  Ja, Ik heb kennisgenomen van de privacyverklaring van People-Business B.V. (Lees hier de Privacyverklaring).

  P E O P L E

  Opdrachtgevers

  Als organisatie of opdrachtgever bent u niet op zoek naar externe inhuur. U bent iedere dag bezig om in een snel veranderende omgeving alle uitdagingen snel, goed en zorgvuldig te adresseren. Daarbij draait het uiteindelijk om het resultaat. Resultaat dat tot stand gebracht moet worden door mensen. Mensen die in staat zijn om zich snel te verbinden aan het gewenste eindresultaat en alle uitdagingen die dit met zich mee brengt. People Business wil zich daarbij verbinden aan de uitkomst en neemt hierin ook haar verantwoordelijkheid en ownership.

  Vanuit People Business laten wij ons graag uitdagen op de vraagstukken die binnen dit vakgebied binnen uw organisaties leven. Of het nu gaat om tijdelijke capaciteit of specifieke expertise.

  B U S I N E S S

  Interim

  Als organisatie of opdrachtgever bent u niet op zoek naar externe inhuur. U bent iedere dag bezig om in een snel veranderende omgeving alle uitdagingen snel, goed en zorgvuldig te adresseren.

  Daarbij draait het uiteindelijk om het resultaat. Resultaat dat tot stand gebracht moet worden door mensen. Mensen die in staat zijn om zich snel te verbinden aan het gewenste eindresultaat en alle uitdagingen die dat met zich meebrengt.

  People Business wil zich daarmee verbinden aan de uitkomst en neemt hierin ook haar verantwoordelijkheid en ownership.

  Gericht op het eindresultaat
  Alle mensen waar People Business mee werkt zijn zelfstandig interim professionals. Alles in ons proces, van selectie, intake onboarding tot uitvoering en offboarding, is er op gericht om het door u gewenste eindresultaat zeker te stellen. Daarin nemen wij niet alleen onze verantwoordelijkheid op papier, dit geven wij in de praktijk ook daadwerkelijk inhoud.

  O V E R

  People Business

  De wereld van vandaag vraagt om een hoge mate van wendbaarheid en flexibiliteit. Veranderingen volgen zich in een steeds hoger tempo op, gedreven door technologie en digitalisering. Digitale transformatie, voortdurende veranderingen van processen en technologieën en hierop snel kunnen anticiperen zijn cruciaal om succesvol te worden en te blijven. Snel is niet meer genoeg, ook zorgvuldigheid, veiligheid en voorspelbaarheid, gedreven door steeds strengere wet- en regelgeving en cyberveiligheid, zijn voorwaardelijk om in deze tijden als organisatie succesvol te blijven.

  Onze opdrachtgevers worden iedere dag geconfronteerd met deze complexe uitdagingen. People Business levert de interim professionals die op tal van deze domeinen uitblinken in hun specifieke expertise.

  People Business interim is ons netwerk van zelfstandige interim professionals, waarmee wij over die volle breedte van de vraagstukken van onze opdrachtgevers kunnen ondersteunen met de beste beschikbare talenten.

  M E D I A

  News en Social Media

  03 september 2020

  Intakes in Coronatijden (do’s-and-don’ts)

  11 januari 2019

  Investeren in je eigen duurzame inzetbaarheid door het luisteren naar podcasts

  16 april 2018

  Tom van Leeuwen Financieel Administrateur bij People Business

  12 april 2018

  “Het gaat om het realiseren van de gewenste change”

  VOLG ONS